GALAXIE 5W40

AmbalarePret unitar (RON cu TVA)Adauga in cos
1L bidon45.00
208L butoi8044.00


GALAXIE  5W40 este ulei Yacco sintetic pentru masini de competitie

Acest lubrifiant 100% sintetic este formulat pe baza de esteri pentru garantarea unei lubrifieri optime a motoarelor pe benzina in conditii extreme.
Acest ulei a fost creat pentru a raspunde cerintelor motoarelor sportive sau GT puternic solicitate utilizate pe sosea sau circuit. Pentru mentinerea unei presiuni de ulei suficiente, folositi acest ulei sau altul din gama Galaxie in functie de serviciu si de nivelul diluarii cu carburant nears.

• Gradul 5W40 confera produsului un comportament excelent la rece la demaraj garantand totodata o protectie excelenta la temperaturi inalte pentru a asigura o presiune buna a uleiului in serviciu, indiferent de circumstante.
• Rezistenta mare la forfecare permite mentinerea in serviciu a peliculei de ulei la temperaturi inalte chiar in conditii de utilizare severe.
• Stabilitate termica imbunatatita pentru prevenirea formarii de depuneri.
• Volatilitate foarte scazuta pentru a minimiza consumului de ulei.
• Excelente proprietati de detergenta si dispersivitate pentru mentinerea motorului curat.

Aceasta gama este disponibila in 5 vascozitati (SAE 0W40, SAE 5W40, SAE 5W50, SAE 15W50 & SAE 10W60) pentru a putea raspunde diferitelor conditii care se pot intalni in functie de tipul competitiei, de motor si de reglaje.

H.T.H.S.  4.2

T.B.N.  8

Specificatii

Ulei rezervat folosirii in competitie 

Livrare gratuita

pentru comenzi de peste 500 lei

Consultanta gratuita

Cere consultanta aici

Livrare rapida

a doua zi sau in maxim doua zile
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.
De acord