Termeni si conditii

1. PLATA PRODUSELOR

  • Se practica Plata produselor si In numerar - Ramburs, la primirea coletului, caz in care incasarea contravalorii Produselor de la Client va fi efectuata de catre Curier si transferata catre PANREUSS IMP-EX S.R.L.
  • Prin card bancar prin plata online, atunci cand va fi perfectata aceasta modalitate de plata;
  • In avans, daca s-a convenit aceasta modalitate de plata, prin transfer bancar (OP) in contul PANREUSS IMP-EX S.R.L. indicat de catre PANREUSS IMP-EX S.R.L. si comunicat catre client in acest sens.

2. LIVRAREA PRODUSELOR
Pentru efectuarea livrarilor catre Clienti, PANREUSS IMP-EX S.R.L. a incheiat contracte cu societatile de transport cum sunt Urgent Curier si Fan Curier.

Clientul este obligat sa foloseasca produsele achizitionate in conformitate cu destinatia lor, conform Fiselor tehnice.
S.C. PANREUSS IMP-EX S.R.L. nu raspunde de comsecintele folosirea neconforme a produselor.

In cazul unor litigii se recurge la analiza uleiului la laboratoarele Yacco, clientul avand dreptul sa aleaga un laborator cu toate agrementele necesare.

Termenul legal de valabilitate al uleiului este, conform legii, de 3 ani. Uleiurile de calitate isi pastreaza calitatile un timp mult mai lung, fiind concepute sa reziste unor conditii extreme de solicitare si temperatura.

S.C. PANREUSS IMP-EX S.R.L. pune la dispozitia cumparatorului Fisele de securitate, pe care cumparatorul le poate accesa pe site-ulwww.yacco.ro

Certificatul de garantie este valabil pentru toate produsele Yacco cu conditia ca ele sa fie fosite conform normelor constructorilor.

La predarea produselor catre Curier, PANREUSS IMP-EX S.R.L. va asigura ambalarea Produselor astfel incat sa se previna deteriorarea acestora pe parcursul transportului.
PANREUSS IMP-EX S.R.L. va suporta in totalitate costurile legate de livrarea Produselor, pana cand acestea vor fi platite de catre client prin ramburs.

Costurile legate de livrarea Produselor se vor stabili dupa cum urmeaza:

 

Local

National

National Extra Retea

Plic

6.0 lei + TVA

7.0 lei + TVA

13.0 lei + TVA

Colet

8.7 lei + TVA

9.9 lei + TVA

15.9 lei + TVA

Retur documente

6.0 lei + TVA

Retur SWAP

3.6 lei + TVA

Extra kg (peste 10 kg)

0.6 lei + TVA/kg


Livrare locala (Local)=acea livrare in cadrul careia punctul de preluare a Produselor este in aceeasi localitate cu adresa de livrare
Livrare nationala (National)=livrare in cadrul careia localitatile in care trebuie efectuata livrarea nu se incadreaza la livrare locala si/sau livrare national extra retea
Livrare nationala extra retea (National Extra Retea)=livrare pentru localitatile care se gasesc in lista localitatilor extra retea

3. POLITICA DE RETUR
In situatia in care Clientul returneaza Produsele datorita neconcordantei intre Produsele Comandate si Produsele livrate PANREUSS IMP-EX S.R.L. se obliga sa livreze Comanda corecta catre Client, conform solicitarilor acestuia, pe riscul si cheltuiala PANREUSS IMP-EX S.R.L.., in maximum 15 zile.

In aceasta situatie, clientul are dreptul sa renunte la produs si sa ceara:

  • Inlocuirea cu un produs nou, identic;
  • Returnarea contravalorii produsului;

Aceleasi drepturi are clientul in cazul in care marfa trimisa este deteriorata, indiferent daca deteriorarea se datoreaza ambalarii necorespunzatoare a marfii de catre S.C. PANREUSS IMP-EX S.R.L. sau din vina societatii de transport.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.
De acord