Este uleiul sintetic cel mai performant?

 

DA. Uleiurile sintetice Yacco sunt mai performante si aduc numeroase avantaje comparativ cu uleiurile Yacco minerale. Uleiurile sintetice permit realizarea schimbului de ulei la intervalle mult mai mari, conform cerintelor constructorilor. Pentru a raspunde cerintelor tehnice actuale de lubrifiere a majoritatii organelor, este o conditie sine qua non folosirea de baze sintetice la fabricarea uleiurilor. Aceste baze permit o buna fluiditate la temperaturi joase pentru ameliorarea comportamentului la rece al uleiului si pentru a facilita demarajul, o volatilitate redusa pentru a minimiza consumul de ulei, un comportament corespunzator la temperatura inalta pentru a corespunde constrangerilor termice. Anumite baze, cum sunt esterii, amelioreaza puterea de lubrifiere in conditii de suprasolicitare (competitii).

Ca sa verificati daca constructorul va recomanda un ulei sintetic si ca sa determinati uleiul Yacco ideal aplicatiei dumneavoastra, folositi-va de rubrica « INTRETINEREA MASINII MELE « .

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.
De acord