De ce este important sa folosesc lubrifianti marca Yacco

YACCO – LUBRIFIANTI DE INALTA CALITATE – PERFORMANTA SI PROTECTIE
 
De-a lungul ultimilor 20 de ani puterea motoarelor aproape s-a dublat, consumul de carburant a scazut aproape cu o treime, iar emisiile nocive au scazut cu 40%.
Pentru a ajunge la asemenea progrese a trebuit sa se recurga la transformari materiale mari in constructia automobilelor. Turbocompresia este, de exemplu, acum un lucru comun la mai multe tipuri de automobile si permite sa crestem puterea unui motor. In acelasi timp, aceste tehnologii functionand la temperaturi foarte inalte, impun folosirea unui ulei de motor capabil sa reziste la oxidare si la degradare. Adaugam la aceasta si faptul ca majoritatea automobilelor au injectie directa, care, la randul ei face ca uleiul sa fie supus unor solicitari foarte mari. Insa, schimbarea cea mai importanta care s-a produs in ultimii ani este tratarea post combustie a gazelor de esapament cu scopul reducerii emisiilor poluante. De exemplu automobilele Diesel moderne au un filtru cu particule care are menirea sa reduca emisia de particule vizibile in atmosfera. Utilizarea, in aceste conditii a unui ulei normal poate sa conduca la deteriorarea acestor filtre care costa mii de euro. YACCO propune o gama de uleiuri de motor de inalta calitate concepute special pentru a asigura o protectie superioara a motorului si a sistemului de esapament.
YACCO este un lubrifiant de inalta calitate, care asigura performanta si protectie !  
 
 
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.
De acord