Cine suntem

CINE SUNTEM NOI
 
Creata in 1919 de Jean Dintihac, Yacco este o intreprindere franceza care produce uleiuri de motor, lichid de racire si ulei hidraulic pentru moto, auto, transport, si utilaje agricole.
Drumul marcii Yacco este un parcurs presarat de succese tehnice si sportive datorate cercetarii permanente de produse tot mai performante, spre marea satisfactie a clientilor sai.
 
Succesele pe plan tehnic au fost numeroase, Yacco fiind prima societate care a stabilizat hidrocarburile prin adaugare de aditivi. Succesele sportive au permis castigarea mai multor recorduri mondiale, incepand cu anul 1931 cand a pus in practica programul Citroen, permitand castigarea a 522 de recorduri.
 
Ultimul record ii apartine lui Vincemt Perrot care a atins viteza de 530,69 Km/h pe o distanta de 250 m pornire – oprire. Eric de Barberin reuseste si el sa atinga viteza de 300 Km pe ora, la bordul unui ULM.
 
Experientele mitice Yacco au permis crearea de legende ale produselor, au consolidat imaginea marcii, un amestec de tehnologie, serviciu de calitate si o mare eficacitate a produselor.
Pasiunea celui mai priceput fabricant de uleiuri, la aceleasi cote inalte dintotdeuna este departe de a se stinge. Secolul XXI incepe cu inscrierea de pagini noi ale existentei sale de o bogatie imncomparabila, gata sa descopere noi valente ale timpurilor viitoare.
 

empty

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.
De acord